Nikobaby i Fata udružili snage i predstavili novu petorku

Nikobaby i Fata udružili snage i predstavili novu petorku

Dota 2 shuffle sezona već uveliko traje, a tek par nedelja nakon što je Adrian ”Fata” Trinks napustio NIP, konačno saznajemo sa kim će nastupati u predstojećoj sezoni. Kako stoje stvari, dvadesetšestogodišnjak će po prvi put preuzeti ulogu kapitena i preći sa midlejna na poziciju broj 5.

Kao što iz naslova možete zaključiti, sjajni Bugarin, Nikobaby će se pridružiti Fati u novom timu. Igrač koji je bio relativno nepoznat početkom godine, na proleće je dobio šansu u Mineskom, gde je prikazao fantastične partije tokom Internationala, iako je njegova ekipa poraćena u lower bracketu od Team Secreta. Za njega ovo će biti prva puna sezona, tako da očekujemo dosta zanimljivih stvari od ovog igrača.

Na poziciju broj dva postavljen je Šveđanin Limmp. Polsednje 3 godine nastupao je za Complexity, ali sada kako stoje stvari vratiće se u Evropu. Na poziciji broj 3. igraće njegov saigrač iz NIP-a, Neta ”33” Šapira. Naračunajući Fatu na poziciju broj 5, poslednji preostal iigrač biće još jedan Šveđanin, Handsken.

Za sada je još uvek rano dati konačno procenu u ovom sastavu, ali definitvno ima potencijala da napreduje u odnosu na prošlogišnju petorku NIP-a. Fata je definitvno opao po kvalitetu na svojoj matičnoj poziciji, ali videćemo kako će se snaći u potpuno novoj ulozi.

Related Articles