Call of Duty stiže na mobilne telefone

Call of Duty stiže na mobilne telefone

Nakon što je Activision pre pola godine objavio kako uveliko rade na novoj Call of Duty Modern Warfare igri, ona samo što nije stigla. Pre nedelju dana bio je otvoren prvi beta vikend i igrači su bili i više nego zadovoljni a za samo par dana će biti dostupan i drugi beta period gde će igrači koji su preorderovali igru moći da je isprobaju.

Međutim, vest koja je stigla kao grom iz vedra neba je ta da nam Activision sprema i mobilnu verziju njihove najpoznatije FPS franšize. Naime, novi Call of Duty za mobilne uređaje biće dostupan i na IOS i na Android uređajima i to već od 1. oktobra što je za svega 10-ak dana. Čelnici Activisiona su objavili da će CoD mobile biti mešavina između Modern Warfare i Black Ops igara, što nas zaista raduje jer su obe ove franšize doživele zaista veliki uspeh u esport svetu. Takođe dobijamo vesti da će u igri biti dostupni kako klasični CoD multiplayer modovi tako i Battle royale mod koji se prvi put pojavio u BO igrama.

Mnogi ljudi su sumnjali u CoD mobile verziju mada nakon ovog trailera mislimo da zaista nema potrebe da se brinemo da li je Activision napravio pravi potez. I za kraj stvar koja je i te kako važna za sve igrače, a to je da će ovo biti prva verzija Call of Duty franšize koja će biti potpuno besplatna za igru.

Related Articles