Jerax nagoveštava da OG sledeće godine možda neće igrati u istom sastavu

Jerax nagoveštava da OG sledeće godine možda neće igrati u istom sastavu

Nakon što su postali najuspešniji Dota 2 tim svih vremena, igrači su odlučili da odu na produženi godišnji odmor. Jedan od najboljih igrača na celom turniru, Finac, Topias ”Topson” Tavitsainen je potvrdio da će propustiti više nego samo prvi Major u godini. Ipak, ono što je sve navijače ovog tima uplašilo, je intervju Jesea ”Jerax” Vainike, koji je odradio za Digitoday.

On je u tom intervjuu rekao da je postoji šansa da na sledećem Internationalu OG neće učestvovati sa istim sastavom i dodao je da ne zna kakvi će biti njegovi planovi ukoliko sa ovaj sastav ne vrati na scenu.

”Svi smo na godišnjem odmoru sada, ali ne očekujem da će OG igrati u istom sastavu na sledećem Internationalu. Svakako, ništa još uvek nije potvrđeno. Moji saigrači su me motivisali sve do sada, tako da nisam siguran kako ću se osečati, ako treba da igram sa nekim novim ljudima”, dodao je Jerax.

Nije prijatno gledati jedan ovako fantastičan tim kako se rastaje, ali za njih to ne bi bio prvi put. Nakon titule prošle godine, Ana je otišao an dužu pauzu, što je ostavilo ostatak ekipu u lošoj poziciji. Ipak, na vreme se vratio, pa je ova petorka sa jednim ubedljivim nastupom dominirala i ovogodišnji International.

Što se tiče same pauze, zaslužili su je, naročito sada. Ipak, sigurni smo da ne postoji niko ko ne bi voleo da gleda ovu petorku i sledeće godine.

Related Articles