Neo napušta Faze Clan

Neo napušta Faze Clan

Iako su se pre par meseci mnogi nadali da ovo neće biti samo još jedna loša saradnja, očekivanja nisu ispunjena, pa se Faze Clan razišao sa legendom Counter Strike-a, Filipom ”Neo” Kubskim.

Veliko iznenađenje je bilo u maju 2019. godine kada je Faze odlučio da se oproba se tridesetdvogodišnjim veteranom. Ipak, danas ne možemo reći da je veliko iznenađenje što se organizacija razilazi sa njim. Nažalost, njegov vrhunac je ipak prošao, dok je Faze Clan verovatno u poslednjih par meseci beležio najgore rezultate ikada za ovu organizaciju.

Neo je doveden na probni period, kako bi se još jednom oprobao kao IGL, dok bi zvezda ekipe, Niko, ponovo mogao da se vrati svojoj ulozi. Odlaskom Karrigana prošle godine, Faze očigledno nikako ne uspeva da pronađe adekvatnog vođu, što ih još jednom stavlja u poziciju gde moraju da traže nove igrače.

Prethodnih dana pojavile su se razne spekulacije, gde se Coldzera spominje kao glavna meta. Za sada ova postava ima četiri člana, a prema novim spekulacijama, moguć je i povratak Guardiana u Na’Vi. ono što je sigurno, to je da nas u narednih par dana čeka super zanimljiv period sezone, gde će mnoge ekipe drastično menjati svoje postave. Samim tim, nastavite da nas pratite, kako bi dobili sve željene informacije.

Related Articles