G2 traži zamenu za shox-a i Lucky-a | huNter i Nexa moguće opcije

G2 traži zamenu za shox-a i Lucky-a | huNter i Nexa moguće opcije

Ukoliko pratite CS:GO upoznati ste sa činjenicom da francuska ekipa G2 se već duže vreme supčava sa probelima. Sve je počelo od toga kada nisu uspeli da ostvare željene rezultate na turnirima i time stvorili nezadovoljstvo kod svojih čelnika.

G2 je učestvovao na StarLadder Major-u u Berlinu koji je završen juče. Njihovo takmičenje je započelo u New Challenger fazi gde su morali da izbore mesto u Legends fazi, poput naše ekipe CR4ZY. U prvoj fazi nisu imali problema i rezultatom 3:1 su prošli u Legends fazu. Međutim kada su došli do ključnih mečeva pri rezultatu 2:1 u Legends fazi njihova veština je poprilično zakzala. Imali su dve šanse da obezbedi sebi plej of u ovom Majoru i Legends fatu na sledećem. Prvu šansu u BO3 seriji dobili su protiv ekipe Avangar, a drugu protiv Renegades-a i ni jednu do te dve šanse nisu uspeli da iskoriste, već su ispali rezultatom 2:3 i time na svoje čelnike naneli još veći bes.


Nakon ovog neuspeha za G2, stručni štab francuske ekipe rešio je da shox-a i Lucky-a pošalje na klupu dok im ne nađe adekvatnu zamenu. Stvar koja je je najinteresantnija za nas je da je CEO ekipe CR4ZY na svom profilu objavio kako G2 šalje ponude za nexu i huNtera. Kako stvari stoje za sada će oni zasigurno ostati u srpskoj ekipi jer su pod ugovornom obavezom, ali već za koji mesec kada taj ugovor prestane da važi možemo ih očekivati u nekim veoma veliki CS:GO ekipama, pored poznatih imena sa scene.

Related Articles