G2 nadigrao Fnatic za titulu šampiona LEC-a

G2 nadigrao Fnatic za titulu šampiona LEC-a

Prvi gejm koji se odigrao u ovoj BO5 seriji odmah je postavio odlične mečape koji su bili i više nego interesantni za gledanje. Od smaog početka partije kilovi su se smao nizali i do kraja je ostalo u istom ritmu, tako da smo imali prilike da gledamo jedan vrlo dinamičan gejm. Nakon što je Fnatic tokom celog meča imao prednost u kilovima i zmajevima, krenuo je polako da uzimva objektive po mapi i uz ubijenog Barona veoma lako prvu partiju iz ove serije odneo u svoju korist.

Ovoga puta G2 nije dao Fnaticu da se odvoji na dva dobijena meča, tako da je već u drugom gejmu počeo veoma ozbiljno da igra. Ovaj meč nije trajao predugo, ali taman toliko dugo da Perkz i Jankos dostignu 1000-i kill u LEC-u. Nakon ovog meča G2 je uspeo da izjednači rezultat i vrati se u ovu seriju.

Nakon ovoga usledili su treći i četvrti gejm za danas. Fnatic je bio neuporedivo bolji u trećem gejmu tako da je opet uspeo da pobedi i malo se odvoji od suparničkog tima. Međutim, G2 je ovo finale shvatio i više nego ozbiljno tako da je u četvrtom gejmu opet uspeo da stegne ovu partiju i rezultat dovede na 2:2, obezbedivši i peti, odlučujući gejm ove fenomenalne finalne serije.

U peti i poslednji gejm ovog susreta G2 ušao je veoma dobro. U veoma ranoj fazi partije uspeli su na svakom lejnu da obezbede kilove i time budu u početnoj prednosti u odnosu na svoje protivnike. Ova prednost se nastavila i u toku kasnijeg gejma, tako da G2 nije imao problema da ovu uzbudljivu BO5 seriju preuzme u svoju korist.

Naravno, obe ove ekipe su obezbedile svoje mesto na WORLDS-u koji se održava kasnije ove godine, stim što će G2 biti u dosta boljoj situaciji što se tiče žreba.

Related Articles