Maden potpisao za SMASH Esports, bivši NoChance

Maden potpisao za SMASH Esports, bivši NoChance

CS:GO sastav NoChance je dugo bio bez organizacije, ali ovi momci će sada konačno dobiti dom koji zaslužuju. Postava koja je od skoro ostala sa samo 4 člana, na predstavljanju nove organizacije, prikazali su i petog člana, što će biti Pavle ”Maden” Boškovič.

Ovaj dvadesetogodišnji Crnogorac prolslavio se igrajući za domaći sastav Akopalipsa, pre nego je ista petorka potipsala za Bluejays. Nakon niza solidnih nastupa na online mečevima, Pavle će dobiti priliku da se oproba na internacionalnoj sceni sa nekoliko vrlo poznatih imena u svetu esprta, kao što su Maikelele, Styko, Krystal i Zehn.

NoChance je tokom Minora u julu još jednom prikazao svoj kvalitet, ali na samom kraju za njih pogubni su bili Mouz i CR4ZY, dve ekipe koje su imala sjajne nastupe na Majoru pre neki dan. Nekadašnji član NIP-a, G2-a i Faze-a, Maikelele prokomentarisao je ovaj potez, kao šansu da dignu svoju igru na viši nivo.

”Veoma smo sreći što smo pronašli novi dom i već se osećamo kao jedna porodica. Organizacija će nam dati punu podršku kako bi uspeli da dostignemo viši nivo”, izjavio je Maikelele.

Ovu petorku ćemo prvi put gledati kasnije u ovom mesecu, kada se budu takmiči na LOOT Bet kupu, kao i European Champions kupu. Kup šampiona počinje 16. septembra, gde će se SMASH naći u grupi sa Spiritom, Windigom i našm ekipom CR4ZY.

Pomenutu petorku će iza monitora kao trener podržavati veteran CS:GO scene, Šveđanin Devilwalk.

Takođe bi dodali, kako je ovo organizacija koju su finansirali poznati di-džejevi Dimitri Vegas i Lajk Majk.

Related Articles