GODSENT i The Final Tribe se vraćaju u CS:GO sa zajedničkim timom

GODSENT i The Final Tribe se vraćaju u CS:GO sa zajedničkim timom

Švedska organizacija je upravo potvrdila da se vraća na CS:GO scenu i to u saradnji sa još jednom švedskom organizacijom – The Final Tribe. TFT je ponzatiji u svetu Dote 2 i LoL-a, ali za njih ovo neće biti prvi put da ulažu u CS:GO.

Ove dve organizacije su stvorile uniju, sa ciljem da naprave svetski poznatu švedsku ekipu, koja će se takmičiti sa najboljima na smom vrhu. Veteran i legenda CS:GO scene, Markus ”pronax” Valsten, će kao osnivač Godsenta i kao drugi najveći akcionar biti glavni kada je u pitanju izbor novog sastava. Pronax se penzionisao u maju, a sada je potvrdio da će ovaj preojakt voditi iz pozadine.

GODSENT je bio osnovan u aprilu 2016. godine i od tada su bili domaćin mnogim zvezdama švedskog Kaunter Strajka. Ipak, na leto 2016. godine prestali su sa radom, kada je Red Reserve preuzeo njihovu petorku. Posle nešto više od godinu dana, oni se vraćaju u nadi da će se ponovo vratiti na sam vrh.

Gledajući slobodne igrače poreklom iz Švedske, stvarno postoji potencijal da ćemo uskoro gledati jedan moćan CS:GO sastav.

Related Articles