Usred Majora Na’Vi traži zamenu za Zeusa

Usred Majora Na’Vi traži zamenu za Zeusa

Iako je Natus Vincere sinoć u poslednjem meču dana savladao našu ekipu CR4ZY za poslednje preostalu mesto u plej-of fazi Majora u Berlinu, organizacija je krenula u potragu za novog igrača. Iako ovo nije veliko iznenađenje, pošto se o njegovom odlasku sprekuliše već neko vreme, tajming je jako loš, s obzirom da se Na’VI i dalje bori za ovaj trofej.

Prema raznim inforamcijama, očekujemo da će Blast Pro u Moskvi, koji se održava 13. septembra biti poslednji turnir za Danila ”Zeus” Teslenka u dresu žuto-crne ekipe. Za sada još uvek nije poznato ko će biti njegova zamena, ali se takođe spominje da su razgvori u toku. Takođe, nije poznato dal i će on završiti karijeru, ili pak nastaviti da igra u nekoj drugoj organizaciji.

Za Zeusa ovo je drugi put da predstavlja ukrajinsko-rusku orgnaizaciju. On je bio njen član od 2009-2016. godine. Nakon toga prešao je u Gambit, ekipu sa kojom je osvojio svoju jedinu Major titulu, da bi se samo 10 meseci kasnije vrati u Na’Vi.

Od njegovo povratka, predvodio je ekipu do pobede na StarSeries sezoni 5, ESL One u Kelnu 2018 i StarSeries sezoni 7.

Na’Vi će se u četvrtak sastati sa NRGem u četvrtfinalu, a očekujemo da ćemo dobiti više informacije o njegovom odlasku po završetku Majora.

Related Articles