Najzanimljiviji potezi Dota 2 Internationala

Najzanimljiviji potezi Dota 2 Internationala

Najveće gejming takmičenje sa završilo u nedelju tako što je OG uspeo da odbrani svoju titulu, savladavši Team Liquid u velikom finalu rezulatom 3-1. Turnir je trajao 10 dana, za kojih smo gledali veliki broj fantastičnih poteza, komentara i slavlja, zbog čega smo mi odlučili da izdvojimo par najzanimljivijih momenata, koji su obeležili Dota 2 International.

Ovo ne spada u katergoriju najlepših poteza, ali je savršeno za početak ovog teksta. Oficijelni klip za opvaranje glavne faze Internationala je stvarno odrađen vrhunski, a glavne uloge su sami učesnici turnira.

O sledećem potezu smo već pričali ranije, ali definitvno zaslužuje da se još jednom nađe na ovoj listi. Fantastičan 1v5 rampage Arteezy-a protiv ViCI Gamingaj e definitvno jedan od najlepših poteza na turniru.

Team Liquid je sporije startovao ovaj International, ali na kraju su ipak stigli do velikog finala. Ova prelepa timska borba je osigurala to finale u meču protiv PSG.LGD-a.

Mineski se na ovom turniru fenomenalno borio, ali na kraju ipak nisu uspeli da savladaju Team Secret. Ipak fanstična odbrana u drugom meču donela im je veliki preorket.

Fy je potvrdio da mora da ode na pauzu zbog operacije očiju, a za to vreme ovakvi potezi će nam definitvno nedostajati.

Za sam kraj definitvno izdvajamo polsednju timsku borbu ovog turnira u kojoj je OG prikazao nezaustavljivu igru protiv Liquida, koji nikako nije usepo da zaustavu Anu i njegovog Io-a.

Related Articles