Duo mod, novi heroji i alijanse dolaze u Dota Underlrods

Duo mod, novi heroji i alijanse dolaze u Dota Underlrods

Sinoć se pojavila nova objava na Underlords blogu u kojoj su developeri predstavili svoj plan za budućnost. Najavljeno je da je fokus da se izađe iz Beta verzije, tako što će zvanično početi 1. sezona.

Prvi deo teksta predstavio nam je potpuno novi način igranja. O ovome nismo imali nikakvih informacija ranije, pa je sinoč po prvi put najavljen Duos mod, u kojem će te se zajedno sa još jednim igračem boriti portiv 3 tima. Još uvek nemamo detalja, kako će ovo tačno funkcionisati, pa ćemo morati da sačekamo i da vidimo.

Sledeće što su najavili su novi heroji i alijanse. Iako se ovome nije preterano pričalo, svima je bilo očigledno da će doći do ovakvih noviteta. Ranije je najavljeno da će svaka sezona doneti rotacije, što heroja, tako i alijansi, dok će neki drugi preći na klupu. Nije još uvek potvrđeno koji će nam heroji stići, ali datamajneri su uspeli da iskopaju sledeče: Chen, Clinkz, Dark Seer, Dazzle, Earthshaker, Pangolier, Riki, Rubick, Spectre, Storm Spirit, Sven, Undying, Vengeful Spirit, Weaver i Zeus.

Takođe, stižu i Underlordsi. Ako ne znate ko su oni. To su oni likovi koji vas sačekaju u meniju kada otvorite igru. Oni neće biti samo kozmetički dodatak, već će na neki način uticati na vašu igru, ali nažalost još uvek nemamo ideju kako će to funkcionisati. Što se tiče kozmetike, takođe je najavljen znatno unapređeni UI u budućim pečevima.

Za razliku od Artifacta, od Valve-a smo ovoga puta dobili developere koji aktivno sarađuju sa svojima igračima. Nadamo se da će tako nastaviti i da će izlazak iz Bete zapravo ponovo podići broj igrača.

Related Articles