G2 eliminisao Faze Clan u četvrtfinalu ESL Pro Lige

G2 eliminisao Faze Clan u četvrtfinalu ESL Pro Lige

Upravo je odigran prvi četvrtfinali meč ESL Pro Lige u kojem je francuska ekipa G2 ubedljivo savladala Faze Clan rezultatom 2-0. Oni će se sutradan imati priliku da se revanširaju NRGu, koji je savladao u grupnoj fazi takmičenja rezultatom 2-1, nakon što je G2 propustio da iskoristi 5 meč poena.

Meč je otvoren na Trainu, što je bio izbor G2-a, koji je uspeo da uzme prvo poluvreme rezultatom 8-7 na slabijoj T strani. Nakon što su uzeli pištolj rundu u drugom delu, ponovo su napravili veliku razliku. Faze je pokušao da se vrati u meč, ali na kraju su uspeli samo da smanje razliku. G2 je slavio rezultatom 16-12.

Sledeća mapa bio je Dust 2, što nije najbolji izbor ukoliko girate protiv Francuza. Mapa je napravljena za dobrog AWP igrača, pa se neretko desi da KennyS uživa na ikoničnoj mapi. Ovde je G2 bio još ubedljiviji, a cela petorka je igrala na visokom nivou. Slavili su sa 16-8, pa će se zasluženo naći u polufinalu, gde će želeti da se osvete Američkoj ekipi, koja je juče savladala Astralis.

 

 

Related Articles