5 najboljih CS:GO poteza prethodne nedelje #2

5 najboljih CS:GO poteza prethodne nedelje #2

Svi mi volimo da uživamo u najlepšim potezima igara koje volimo, samim tim, RUR se potrduio da izvuče neke najlepše poteze iz prethodne nedelje. Uživali smo u mečevima završnice ECS-a, koja nam je donela veliki izbor sjajnih poteza, pa posle nekog vremena istraživanja, uspeli smo da izdvojima par najlepših.

Na mestu broj 5 nalazi se Kscerato, koji nam je prethodnog vikenda u više navrata pokazao svoj kvalitet. Samim tim ovo je samo prvi od 2 njegova ACE u pištolj rundama, koji će se naći na današnjoj listi.

Na mesto broj 4. stavili smo petnaestogodišnjeg oBo-a, koji je pre nedelju dana potpisao za Complexity i u istoj otputovao je u Evropu na svoj prvi Lan turnir. Nije mu dugo trebalo da pokaže svoj kvalitet, nešto što je MIBR iskusio već u svom prvom meču sa njim.

Na 3. mestu nalazi se Zywoo, koji će očigledno biti jedan od glavnih uloga ovog serijala. Još jednim sjajnim clutchom, doneo je svojoj ekipi veliku prednost u produžecima.

Na 2. mestu ponovo ćemo gledati Brazilca Kscerata. U još jednoj pištolj rundi pokazao je svoje znanje i u situaciji 1v4, eliminisao je sve igrače Vitality-a.

Na mestu broj 1. ovoga puta nalazi se Art. IGL Furie pokazao je da ume da vodi ekipu tokom ESC-a, ali pored toga poseduje i odlične pucačke sposobnosti, što možemo videti u klipu ispod.

Da li se slažete sa našim izborom? Ukoliko ste videli i neke lepše poteze, slobodno nam pošaljite, pa ih možemo postaviti u narednoj nedelji!

 

 

Related Articles