Totoro prelazi u Dire Wolves pre početka nove sezone

Totoro prelazi u Dire Wolves pre početka nove sezone

Četvorostruki OPL šampioni Dire Wolves, sklopili su saradnju sa dva Korejca, kako bi poboljšali svoj sastav pred početak nove sezone. Suport Eun ’’Totoro’’ Jong-seop, pridružuju se Dire Wolvesima iz Sandbox Gaminga, zajedno sa džanglerom ekipe G-Rex – Ou ’’Raise’’ Đi-vanom.

Totoro je bio deo ekipe Unicorns of Love tokom 2018. godine, kao i bbq Oliversa 2017. Wolvesima donosi mnogo iskustva, koje im je nedostajalo tokom prethodne sezone. Njihov bot lejn: Endru ’’Anderu’’ Bajn i Ijan ’’Corporal’’ Pirs, imali su samo dve profesionalne partije pre početka ovogodišnje sezone. Raise je igrao u Evropi za Roccat 2016. godine, a naredne se vraća u Koreju, gde je zaigrao za Jin Air Green Wings, pre nego što je prešao u G-Rex.

Dire Wolves su se potrudili da razviju kvalitetnu domaću ekipu, što je rezultiralo sa dve uzastopne OPL titule šampiona tokom 2017. i 2018., kao i pojavljivanjima na MSI-ju i Svetskom prvenstvu. Ipak, nakon što su ove godine zabeležili katastrofalnih 1 – 20 u regularnom delu lige, odlučili su da potraže pomoš internacionalno.

OPL liga se vraća na ekrane 7. juna.

Related Articles