MSI: SKT deklasirao Team Liquid

MSI: SKT deklasirao Team Liquid

Poslednji dan grupne faze Mid Season Invitationala, otvorio je okršaj između legendarne korejske ekipe SK Telecom T1 i severnoameričke Team Liquid. SKT je vrlo lako u 29 minuta igre, počistio Liquid i ostvario šestu pobedu, zahvaljujući kojoj su sada za jedno mesto više na tabeli.

SKT je od starta krenuo dominantno. Njihov džangler – Clid, vrlo brzo je obezbedio first blood nad protivničkim mid lejnerom – Jensenom. Odmah zatim, odradio je uspešan genk genk na top lejnu. Korejci su potpuno ugušili Liquid na svim frontovima. Njihov bot lejn je konstantno pritiskao Doublelifta i CoreJJ-ja.

Uz odlične rotacije, SKT je već u 14-om minutu uzeo tier 2 kulu na bot lejnu i stekao prednost od preko 5.000 golda. Uz tri Infernal zmaja, SKT je lako pronalazio pikove na mapi, dok je Liquid izgledao potpuno rasuto i izgubljeno. U 26-om minutu, SKT ubija tri člana Liquidove postave i uzima Barona. Samo tri minuta kasnije, SKT petorka se našla u protivničkoj bazi, gde su lako ejsovali Liquid i obezbedili još jednu pobedu.

SK Telecom T1 se danas kasnije sastaje sa trenutno prvoplasiranom ekipom i aktuelnim Svetskim šampionima – Invictus gamingom, dok Team Liquid očekuje još jedan težak meč protiv G2 Esportsa.

Related Articles