Riot od ove sezone neće deliti nagrade Challenger igračima

Riot od ove sezone neće deliti nagrade Challenger igračima

Riot je pre tri godine uveo novinu, kako bi podstakao i nagradio igrače sa najboljim rankom na kompetititvnoj lestvici. Naime, odlučeno je da će igrači koju uspeju do kraja sezone da se domognu Challenger divizije, dobiti nagrade, ali ne u igri, već robu koja će im se slati na kućnu adresu.

Nažalost, izgleda da je došao kraj ovom lepom gestu. Riot je pre nekoliko sati zvanično objavio da više neće nagrađivati Challenger igrače, počev od ove sezone. Najbolji na lestvici su dobili obaveštenje putem mejla, gde piše da će ovogodišnji Challenger ranac biti poslednja nagrada, obzirom da su se ranked sistem i broj igrača u najvišoj diviziji, izmenili ove godine.

Poklon za prošlogodišnju sezonu jeste specijalni Challenger ranac, koji je slično dizajniran kao i jakna koja se dobijala 2016. godine. Riot je takođe naglasio da će rančevi uskoro biti poslati. Ono što je interesantno, jeste podatak da Riot gasi ovaj projekat i zbog nekolegijalnosti igrača. Naime, smatraju da igrači nisu bili preterano zainteresovani za nagradu, te da su se Challenger jakne nalazile na prodaju na eBay-u po ceni od čak 500$.

Related Articles