Dennis odlazi na pauzu, menja ga Draken

Dennis odlazi na pauzu, menja ga Draken

Švedska organziacija Ninjas in Pyjamas, danas je objavila vestu, iz koje saznajemo da će Dennis ”dennis” Edman, otići na dužu pauzu, dok će na njegovo mesto doći bivši igrač ove ekipe, Vilijam ”draken” Sundin.

U toj izjavi, NIP je otkrio da je dennis premoren, a s obirom da uskoro počinje veoma napet raspored, potrebna mu pauza. Još uvek nam nije poznato koliko će biti odsutan, pa će zato NIP u narednom periodu igrati sa drakenom.

Draken je prethodne godine nastupao za dva švedska giganta CS:GO-a, ali ni jedan ni drugi mandat se nisu srećno završili. Sa NiP-om sa razišao u junu, da bi istog dana prešao u redove fnatica. Ipak četiri meseca kasnije, zamenjen je i toj ekipi. Od tada kratko je nastupao za Red Reserve, da bi pre nekih nedelju dana započeo novi projekat u ekipi zajedno sa Screamom i Ex6tenzom.

On je igrač, koji se dobro poznaje sa članovima NIP i ne bi trebal oda bude problem da se brzo uigraju. On je u više navrata pokazao svoj kvalitet, ali u nekim trenucima, delovalo je kao da mu fali samopouzdanja. On će ponovo preuzeti ulogu glavnog AWPera, ulogu koju je imao u ekipi i pre godinu dana.

Mi dennisu želimo brz oporavak, a ovaj sastav NIP-a će već danas igrati svoj prvi meč ECSovoj sezoni sedam.

Related Articles