Hauntzer se osvetio bivšim kolegama u jučerašnjoj pobedi nad TSM-om

Hauntzer se osvetio bivšim kolegama u jučerašnjoj pobedi nad TSM-om

Nakon što je u novombru prošle godina praktično izbačen iz TSMa, top lejner Kevin ’’Hauntzer’’ Jarnel je i zvanično rekao kako smatra da je TSM napravio veliku grešku. Odluka organizacije je fanovima i ljubiteljima LCS lige delovalo krajnje čudno, pa čak i nelogično, jer je Hauntzer pokazao odličnu igru.

Samo mesec dana kasnije prešao je u ekipu Golden Guardians uz komentar da mu je tu mnogo bolje. Međutim, ovogodišnji rezultati obe ekipe ne pružaju razlog za zadovoljstvo. Ipak, Hauntzer je u sinoćnom okršaju protiv svojih bivših kolega imao priliku da pokaže šta ume i dokaže da su napravili grešku.

Gejm nije počeo najsjajnije za ovog izvrsnog top lejnera, kada je u šestom minutu partije dao first blood njegovom suparniku na topu – Sergen ’’Broken Blade’’ Seliku. TSM je uspeo da ostvari prednost na početku, ali su Guardiansi korak po korak preuzimali gejm u svoje ruke. U tridesetosmom minutu odigrao se ključni timfajt, gde se Zlatni Zaštitnici izgubili Olleha i Deftlyja, ali su odličnom 3 na 5 igrom uspeli da pošalju ceo TSM na respawn platformu.

Nakon još jedne egzekucije odlilnog timfajta, Guardiansi su uzeli Barona, uputili se ka protivničkoj bazi i ubrzo završili partiju. Sa trenutnim skorom 2 – 4 dele sedmu poziciju sa još tri ekipe. Naredne nedelje ih očekuju mečevi protiv ekipa CLG i Team Liquid. TSM je ovu sedmicu završio 0 – 2, a u sledećem kolu čekaju ih OpTic Gaming i takođe Liquid.

Related Articles