Perkz i Wonder potpisali ugovore do 2021. godine

Perkz i Wonder potpisali ugovore do 2021. godine

Dva glavna igrača iz prethodne godine, ADC Luka “Perkz” Perković i toplejner Martin “Wunder” Hansen potpisali su nove ugovore, koji če trajati 3 godine. Pored njih dvojice i jungler Marcin “Jankos” Jankowski je takođe potpisao novi dvogodišnji ugovor.

Perkz je igrač koji je najdugovečnijičlan ove organizacije, s obzirom da je uspešno predstavlja još od 2015. godine. Do sada Luka je G2 predstavljao na midlejnu, a vremenom je postao jedan od najboljih igrača na toj poziciji. Ipak, ove godine njegova uloga je promenjena, pošto je dolaskom Capza preuzeo ulogu ADC-a.

Wunder je zaslužio novi ugovor nakon sjajnog nastupa tokom Worldsa. Toplejner G2-a je na tom turniru završio kao najbolji igrač kada pogeldamo CS po minutu, a bio je drugi po gpm-u, odmah iza Kang “TheShy” Seungloka. Njegove sjajne partije na Aatroxu, Urgotu i Camilli su veliki razlog što je G2 završio među najbolje četiri ekipe.

G2 ima ideju da formria ekipu koja će dominirati Evropom na duže staze, a njihov prvi meč u novoj sezoni biće 19. janaura protiv Origena.


Related Articles