ScreaM i Ex6TenZ zajedno formiraju novu ekipu

ScreaM i Ex6TenZ zajedno formiraju novu ekipu

Juče se pojavila vest da je Adil “ScreaM” Benrlitom napustio ekipu NoChance, gde će njega sada zameniti mladi Slovak David “frozen” Černaski.

Kada su velike francuske organizacije poput G2-a i Vitality-a skoro menjale svoje sastave, veliko je iznenađenje bilo to što niko nije pokušao da dovede ScreaM-a u svoj sastav. Sada kada je i Kevin “Ex6TenZ” Droolans napustio G2, pojavile su se informacije da će njih dvojica da formiraju novu ekipu.

Još jedan igrač za koga se spekuliše da može da se pridruži ovoj ekipi je David “devoduvek” Dobrosavljevic, član LDLC-a. Iako je Fransoa “AmaNEk” Deloni već napustio ekipu LDLC, od njega se ipak i dalje očekuje da sačeka poziv G2-a ili Vitality-a. S obzirom da je ScreaM skoro igrao sa mladim holandskim igračem Šuaibom ” D0cC” Ahmadom, ne bi bilo iznenađenje da ponovo zaigraju zajedno.

Ex6TenZ je i dalje pod ugovorom G2-a, ali se trenutno nalazi na klupi, dok je Scream poslednji ugovor sa nekom organizacijamo imao u prvom delu ove godine, dok ja nastupao za EnvyUs. Od tada, jedini ozbiljniji turnir na kojem je igrao, bio je u oktubru, kada je za Fnatic nastupao kao izmena.

Oni imaju potencijala da oforme jednu solidnu ekipu, ali ne očekujemo da će moći da doguraju do samog vrha. Da bi uspeli da se takmiče sa ostatkom ekipa sa vrha, biće im potrebna 3 vrhunska igrača, a pitanju je da li postoje u ovom trenutku slobodna trojica takvog kvaliteta.

Related Articles