Stilga nam je Rubick Arcana i Frosthaven

Stilga nam je Rubick Arcana i Frosthaven

Sinoć je izašao novi dota 2 apdejt u kojem je glavna zvezda Rubick i njegova nova Arcana. Pored njega stigao je Forsthaven, novi gejm mod koji možete igrati do 3. januara.

Apdejt koji zauzima otprilike 850mb je četvrto izdanje novogodišnjeg Frostivus događaja. Prva dva Frostivusa održala su se 2012. i 2013. godine, da bi se on tek ponovo vratio prošle godine. Frosthaven je mod u kojem je vaš zadatak da branite novogodišnju jelku od hordi protivnika, koji vas napdaju kroz 15 različitih nivoa. Na raspologanju vam je 17 heroja iz igre, gde po neki heroji imaju malo promenjene verzije svojih magija. Uz to stigao je i sitem sličan kao i tokom Battle Passa, pa do 3. januara igranjem Frosthavena, možete osvojiti neke fine nagrade u vidu kozmetičkih itema.

Rubickov novi Arcana plašt, koji se zove Magus Cypher, donosi 115 novih animacija za određene ukradene magije. Uglavnom je promenjena boja svih magija u Rubickovu prepoznatljivu zelenu boju uz promene koje čine da te magije izgledaju kao da su iz njegovog seta. Njegov plašt takođe menja boju, u zavisnosti od kog heroja ukrade magiju. Na ovom LINKU možete pogledati sve nove animacije, a skin možete kupiti po standardnoj ceni Arcana skinova od €31.

Šta vi mislite o Frosthavenu i o novom Rubickovom plaštu?

 

 

Related Articles