Bivši profesionalni Hearthstone igrači učestvuju na prvom Artifact turniru

Bivši profesionalni Hearthstone igrači učestvuju na prvom Artifact turniru

Valve je pre neki dan najavio tzv. ”preview tournament”, koji će se održati 10-11. novembra, a na njemu će učestvovati 128 igrača. Ovaj turnir organizuje BeyondTheSummit, a prenos će biti preko SteamTV-a. Koristiće se Gauntlet sistem za draft, a mečevi će biti odigrani u Siwss sitemu od 7 rundi.

Za sve fanove kartičnih igara, moći će da prepoznaju nekoliko starih lica. Adrian “Lifecoach” Koj, Jane “Savjz” Mikonen i Džordž “Hyped” Maganzini će učestvovati na turniru i kao igrači i kao analitičari. Ovoj trojici pridružiće se i Džoel Larson, veteran Magic: The Gatheringa, osvajač Pro Toura 2015. godine.

Glavni komentator ovog turnira biće poznat fanovima Dote, a to je je Dejvid “Luminous” Žang, momak koji je 5 puta komentarisao na Internationalu. Njegovi partneri biće Fwosh i Swim, koji je prethodno radio kao Gwent komentator.

Za sve fanove koji željno isčekuju Artifact, ovo će biti prva prilika da vide kako izgleda ova igra u nekom takmičarskom obliku. U ovoj prilici 128 igrača boriće se za nagradni fond od $10 000. Igra izlazi 28. novembra, a beta će se pojaviti tek 19. novembra, kada bi trebalo da počnu i strimovi. Do tada moraćemo da se zadovoljimo ovakvim događajima.

Related Articles