RUR Overwatch turnir, Games.con 2018

RUR Overwatch turnir, Games.con 2018

#levelovatisemora pa tako Games.con doživljava još jedan rođendan i proslavlja ga sa vama gejmerima na najbolji mogući način – turnirima. RUR Esports će ugostiti najbolje Overwatch timove u sklopu Blizzard Arene na najvećem domaćem gejming festivalu koji se održava od 30. novembra do 02. decembra. Blizzard Arena će ugostiti pet turnira od ukupno 12 koje organizujemo, i dobija zvaničnu podršku Blizzarda.

Overwatch je na težak način zaradio svoje mesto u esports svetu, i dokazao svima da je punokrvni esports. Brza i atraktivna pucačina sa mnogo taktike je pravo osveženje u esports svetu, i uporno raste iako su joj mnogi predviđali najgore. Blizzard Arena željno iščekuje najbolje regionalne Overwatch timove koji će otvoriti ovaj gejming festival.

RUR Overwatch turnir će biti održan u petak 30. novembra. 

Nagradni fond turnira je 2000EUR u preraspodeli od 1000EUR za prvo mesto, 700EUR za drugo mesto i 300EUR za treće mesto. Kotizacija za turnir iznosi 6000 dinara po ekipi, i obezbeđuje vam ulaznice za sva tri dana Games.con 2018 festivala za sve igrače tima.

Uplatnica se popunjava na sledeće podatke:

Ime i prezime: Ime i prezime kapitena
Svrha uplate: Overwatch turnir (ime tima)
Primalac: RUSH Consulting
Broj računa: 160-272794-83
Iznos: 6000 dinara

Vaše prijave možete ostvariti pomoću ovog formulara: PRIJAVE.

Prijave za RUR Overwatch turnir traju do 15. novembra. Ukoliko broj prijavljenih timova bude to zahtevao, kvalifikacije će biti održane 17. novembra u online formatu.

Format turnira će biti plasirajuća runda za seed i plejof koji nas vodi do top 3 ekipe.

Za više informacija obratite nam se na:
RUR Facebook stranici
Discord kanalu RUR Esports kanal #overwatch
-mejl adresi redakcija@rur.rs

Related Articles