World of Tanks postaje bogatiji za još jedan premium tenk – Centurion Mk. 5/1 RAAC

World of Tanks postaje bogatiji za još jedan premium tenk – Centurion Mk. 5/1 RAAC

Wargaming konstantno radi na dodavanju novog sadržaja u World of Tanks, pa tako sada ova multiplejer igra postaje bogatija za još jedan tenk u premijum segmentu.

U pitanju je Centurion Mk. 5/1 RAAC, australijski brat Centurion koji već postoji u igri, ali znatno bolji. Ovaj tenk u osmom tieru nosi dosta bolje performanse u pogledu mobilnosti, topa i vidljivost neprijatelja.

Tenk poseduje ojačani gornji prednji lim sa većom snagom motora nego ostali Centurioni, a Wargaming je pripremio i par saveta za igranje sa ovim tenkom.

U čast dolaska ovog tenka predstavljene su tri specijalne ponude za njegovu kupovinu koje traju narednih nedelju dana. Standardna ponuda za 3,100 dinara donosi Centurion Mk. 5/1 RAAC i slot u garaži, Ultimate za 5,600 dinara ima isto što i standardna, ali i 6,000 zlatnika 15 misija i 30 personalnih rezervi sa 200% većim iskustvom posade tokom 2 sata. Za kraj, Supreme edicija za 11,300 dinara donosi i premijum tenks 4. tiera, AC1 Sentinel, i 3 kamuflaže za njega sa istreniranom posadom i drugim bonusima.

Related Articles