World of Tanks na konzolama dobio Mercenaries ekspaniziju koja donosi singlplejer kampanju

World of Tanks na konzolama dobio Mercenaries ekspaniziju koja donosi singlplejer kampanju

Wargaming se trudi da sa svakim novim apdejtom World of Tanks igračima na svim platformama donese bogat novi sadržaj koji će ih dodatno animirati pored standardnih borbi između čeličnih zveri.

Sada ova kompanija donosi ekskluzivni sadržaj samo za konzolaše, u vidu prebogate ekspanzije Mercenaries. Igrači će sa ovom ekspanzijom imati prilike da se voze u tenkovima napravljenim od raznih delova uzetih sa drugih mašina i to na izmenjenim mapama na koje je delovalo razorno dejstvo ratovanja.

Ekspanzija u potpunosti uklanja nacije, već svako može biti svoj heroj i igrati plaćenika na svoj način sa ekipom koju sakupi tokom igranja. Igrače očekuje velika singlplejer kampanja koja ih uvodi u svet plaćenika gde se mogu rešavati misije u vidu ugovora. Kompletiranjem tih ugovora se stiče mogućnost za otključavanje novih, jedinstvenih, vozila kojih ukupno ima 5 za potrebe ove ekspanzije

Ova ekspanzija je besplatna i već je dostupna za preuzimanje, a developeri poručuju da će sa vremenom biti dodato još više sadržaja u vidu tenkova. Nama PC igračima ostaje samo da se nadamo da će Plaćenici doći i na našu platformu.

Pogledajte trejler i par slika iz ekspanzije:

Related Articles